Ihanaa, että olet täällä!

Tältä sivulta löydät lisätietoja brändäysprosessin kulusta. Jos sinulla herää jotain kysyttävää, laitathan viestiä riika@elokuucreative.com.

MITEN MAKSUSUUNNITELMa Toimii?

Minulla on ollut tapana jakaa projektin maksut osiin, jotta suunnittelutyöhön investointi olisi helpompaa. Näin myös maksuerät etenevät selkeästi projektin aikana. Maksut ovat aina korottomia.

Ensimmäinen maksuerä on 20% varausmaksu, jonka avulla saat varattua paikan kalenteristani. Loput maksuerät jaotellaan projektin alusta tasaisesti kuukauden välein.

Mitä brändityöpajassa tapahtuu?

Yhteistyömme alkaa brändityöpajalla, jonka tarkoituksena on selkeyttää yrityksesi ydintä: käymme erilaisten tehtävien ja kysymysten avulla läpi yrityksesi ominaisuuksia, vahvuuksia ja niitä tunteita, joita haluamme ihmisissä herättää. Puhumme myös asiakkaista ja heidän tarpeistaan, sekä asiakaspolusta ja tavoitteista tulevaisuuden suhteen. Mitä haluamme yritysilmeen avulla saavuttaa?

Pohjaamme suunnittelutyön sinulle ja asiakkaillesi merkityksellisiin asioihin. Silloin pääset uuden brändi-ilmeen avulla kohti unelmiasi ja saat lisää itsevarmuutta ja intoa siihen mitä teet - niin, että se näkyy selkeästi myös muille.

MITÄ TARKOITTAA VAIHTOEHTOINEN LOGO JA MIHIN SITÄ TARVITAAN?

Vaihtoehtoinen logo on muunnelma päälogosta. Siinä on useasti joitakin päälogon elementtejä, mutta yksinkertaisemmassa muodossa. Vaihtoehtoinen logo voi olla myös esimerkiksi vaakalogo, jolloin logoa pystyy käyttämään monipuolisemmin eri tilanteissa. Erilaisten logovaihtoehtojen avulla yritys pystyy hyödyntämään logoa missä tahansa.

MIKÄ ON BRÄNDIOPAS?

Brändioppaan tarkoituksena on antaa työkaluja ja hyödyllistä tietoa brändin visuaalisesta ilmeestä ja sen esilletuomisesta. Brändiopas sisältää ohjeistukset logon, värien ja typografian eli fonttien oikeaoppisesta käytöstä. Sieltä löytyy myös vinkkejä sosiaalisen median suunnitteluun ja esimerkkejä siitä, missä kaikkialla logoa ja muita elementtejä voi hyödyntää.

Tavoitteeni on, että sinulla olisi luottavainen olo käyttäessäsi brändi-ilmeen graafisia elementtejä. Tämän oppaan avulla sinulla on tietopankki, johon voit palata aina tarpeen vaatiessa. Brändiopas antaa selkeän suunnan visuaaliseen viestimiseen. Kun yritysilme on tarkkaan mietitty ja ohjeistukset on kunnossa, voit keskittyä olennaiseen.

MIKSI TARVITSEN LOGON ERI
TIEDOSTOMUODOISSA?

Luovutan logotiedostot aina useassa tiedostomuodossa (.jpg, .png, .eps) eri käyttötarkoituksiin optimoituina. Tulet saamaan logotiedostot brändivärien lisäksi myös mustana sekä negatiiviversiona. Näin sinulla on aina olemassa tarpeeseen sopiva logotiedosto, oli se sitten nettiä, printtiä tai muuta työtä varten.

Tulet toivottavasti käyttämään logoa ja muita yrityksesi materiaaleja pitkään ja monipuolisesti. Tulostukseen ja digitaalisiin töihin tarvitaan eri väriprofiileilla varustetut tiedostot, sillä molemmissa on omanlaisensa vaatimukset, jotta värit näyttävät oikeanlaisilta. Esimerkiksi tulostusta varten käytetään CMYK-väriprofiililla optimoitua logotiedostoa, ja verkossa taas RGB:llä varustettua kuvaa. Sisällytän brändioppaaseen ohjeistukset logojen oikeaoppisesta käytöstä, jotta tiedät aina mitä tiedostoa kannattaa käyttää mihinkin.

Entä JOS PROJEKTIIN TULEE VIIVÄSTYKSIÄ?

Tulen määrittelemään projektia varten palautuspäivät, jolloin esittelen suunnittelemani aineistot, sekä erilliset eräpäivät palautteenannolle. Olen varannut palautetta varten 3 työpäivää, jolloin ehdit käymään esitelmät läpi ja jonka aikana toivon saavani palautteen sinulta.

Jos et jostain syystä pysty antamaan palautetta eräpäivään mennessä, ilmoitathan asiasta minulle. Jos käy niin, että palautteesi myöhästyy etkä ilmoita siitä etukäteen, on mahdollista että projektin valmistuminen viivästyy alkuperäisestä suunnitelmasta.

Kuinka monta muokkauskierrosta on?

Jokaiseen yritysilme- ja nettisivuprojektiin kuuluu kaksi erillistä muokkauskierrosta. Muokkauskierrokset on merkitty projektin aikatauluun, ja kerron niistä erikseen. Jos toivot lisää muokkauksia, niistä laskutetaan tuntiperusteinen hinta, à 75e.

Muuta mielessä?

LAITA VIESTIÄ