Riika Tuohilampi

Olen intuitiivinen brändisuunnittelija, nettisivujen tekijä ja kolmen pojan äiti. Työssäni on parasta se, kun pystyn auttamaan asiakkaitani kohti unelmiaan – omalla tavallaan ja itsensä näköisesti.

Riika Tuohilampi / Elokuu Creative

Äidiksi tuleminen muutti kaiken elämässäni.

Tajusin, että näytän pojalleni esimerkkiä siitä, kuinka elämää eletään. Pysähdyin miettimään, mitkä asiat ovat minulle tärkeitä ja mikä tekee minut onnelliseksi. Halusin näyttää, että omien unelmien tavoitteleminen on jotakin, mitä tässä maailmassa saa – ja pitää – tehdä. Joten lähdin tavoittelemaan omaani.

Nykyään olen äiti yhden pojan sijaan kolmelle. Lisäksi olen kasvattanut unelmistani kukoistavan yrityksen – ja haluan auttaa sinua tekemään saman.

Jos olet yhtään samanlainen kuin muut asiakkaani (ja todennäköisesti olet), rakastat sitä, mitä teet.

Sinulla on unelma ja visio, mutta et ole aivan varma, kuinka saada ne näkymään muillekin.

Juuri siinä minä haluan auttaa sinua: herättämään unelmasi ja visiosi visuaalisesti henkiin. Luomaan sielukkaan brändin, jolla kasvatat unelmistasi kukoistavan yrityksen.

Tämän tiedän todeksi, koska olen nähnyt sen niin monta kertaa:

Merkityksellinen brändi syntyy pehmeästi, intuitiivisesti ja sydäntä kuunnellen. Se voi tuntua kuin kodilta sekä sinulle että asiakkaillesi. Sen kuuluu herättää tunteita ja kertoa sinusta ja yrityksestäsi tavalla, johon sanat eivät yllä.

Tiedän myös, että sinä voit seurata sydäntäsi ja nauttia elämästäsi tekemällä sitä, mitä rakastat kaikkein eniten tässä maailmassa.

En malta odottaa, että kuulen sinusta!

LAITA VIESTIÄ

Perhekuvat: Jenni Sofia Visuals